brnk.hu
 • nor
 • gye

Hírek

2016. június 28.

Tettye Forrásház Zrt. levele a fogyasztók részére

 

 

2016. január 15.

Szennyvízberuházással kapcsolatos hirdetmény

 

  

2016. január 5.

Meghívó Bogád-Romonya-Nagykozár Szennyvícsatorna Építő Viziközmű Társulat közgyűlésére 

 

 

  2015. december 15.

Elutalta a közreműködő szervezet a három végszámla összegét…

A szennyvízberuházásban kivitelezőként részt vevő három gazdasági társaság végszámlája augusztus végétől várt kifizetésre. A Platina Bau Zrt., a BTMP Kft. és a Wolfbau Team Kft. végszámláinak összegét a hét elején elutalta a szennyvízpályázat közreműködő szervezete, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság Közműfejlesztési és Hulladékgazdálkodási Végrehajtási Főosztálya. A végszámlák kifizetésével megtörténik a pénzügyi zárás és várhatóan december 21-én a vagyon aktiválása is. Ezzel a lépéssel törvény erejénél fogva és a felek által megkötött tulajdonjog átruházási szerződéssel is rögzítetten a társulás a beruházás során létrejött vagyont a nyáron elkészíttetett vagyonértékelésben megállapított hányadok szerint az ellátásért felelős helyi önkormányzatoknak térítésmentesen, közcélú adományozás jogcímmel átadja.

A bogádi, nagykozári és romonyai lakossághoz várhatóan januárban érkeznek postai úton a szerződések a Tettye Forrásház Zrt.-től, amely szolgáltatóval a helyi önkormányzatok hatályba lépést felfüggesztő feltételekkel még 2015. november 4-én szerződést kötöttek. A közreműködő szervezet költség-haszon elemzés felülvizsgálatot végzett, a társulásnak az üzemeltetéshez kapcsolódóan volt erre szüksége, azonban a felülvizsgálat következményeként 2015. december elején kormányhatározattal nyolcvanöt százalékról kilencvenöt százalékra emelték a már megvalósult beruházás pályázati támogatását, amely kérdéskört a pénzügyi zárástól függetlenül törekszik kezelni a társulás. A pénzügyi záráshoz kapcsolódóan a következő hónapban jelentős feladat lesz a víziközmű társulat megszüntetésére irányuló elszámolási eljárás megindítása is, az ezerkétszáz érdekeltet tömörítő társulat feladatait a helyi önkormányzatok veszik át.

Fontos, hogy a társulat számlaszámára várhatóan 2016. februártól nem lehet befizetést teljesíteni, minden önkormányzat saját elkülönített társulati számlával fog rendelkezni, az elszámolást követően fennálló tartozásokat az új elkülönített számlákra kell majd fizetni. A díjról a következőket érdemes tudni. 2016. január 1-jétől nem lehet számítani hatósági árra, így várhatóan késő tavasszal átmeneti díjjal kerül a szolgáltatás igénybevételétől kezdődően visszamenőlegesen kiszámlázásra az első időszak, majd havi számlázási rendben kell fizetni a szolgáltatás ellenértékét. A díj kéttényezős lesz, rendelkezésre állási és fogyasztással arányos díjból fog állni. A lakossági szerződések érkezésével a további teendőkről is tájékoztatást kapnak a leendő fogyasztók.

BRNK ÖT Társulás 2015. november 16.

Üzemeltetési szerződések

2015. november 4-én Bogád, Romonya és Nagykozár községek önkormányzatának polgármesterei a Tettye Forrásház Zrt. képviselőjével aláírták a településeken megépült szennyvízcsatorna-hálózatra az üzemeltetési szerződéseket.

Ez még nem jelenti a lakosság számára az azonnali rákötést. A Tettye Forrásház Zrt. a fogyasztók részére tájékoztatói egységcsomagokat fog kiküldeni postai úton, ami részletesen tartalmazni fogja a rákötés feltételeit, így az időpontját is, addig szíves türelmüket kérjük.

BRNK ÖT Társulás


2015. június 18.

Lakossági tájékoztató

Tisztelt Lakosság!

A szennyvíz építési munkálatok befejeződtek, de a műszaki átadás-átvételi eljárások még tartanak, ezért kérjük a lakosságot, hogy a szennyvízcsatorna hálózatra ne kössenek rá és szennyvizet se engedjenek a rendszerbe, mert jelenleg a csatornahálózat még nem üzemel!

Amennyiben a tájékoztatás ellenére a rendszerbe szennyvíz kerül, a Társulás felkeresi azon ingatlanok tulajdonosait, akik szennyvizet engednek a rendszerbe és a rendszer tisztításának, illetve amennyiben ez a rendszer meghibásodásával jár, akkor annak javítási költségét is ráterheli az érintett  ingatlanok tulajdonosaira!

A csatornahálózatra történő rákötésről a műszaki átadás-átvételi eljárások lezárását és az üzemeltetővel történő szerződéskötést követően külön hirdetményben értesítjük a háztartásokat.

Kérjük, a lakosság türelmét további tájékoztatásig.

BRNK ÖT Társulás


2015. június 12.

Projektzáró sajtóközlemény

SIKERREL ZÁRULT A PÉCS KISTÉRSÉGI SZENNYVÍZHÁLÓZAT FEJLESZTÉS

Bogád, Romonya, Nagykozár és Kozármisleny szennyvízkezelésének 1,1 milliárd forintot meghaladó fejlesztése idén júniusban sikeresen zárult. Három községben, illetve Kozármisleny városban az Európai Unió előírásainak megfelelő, korszerű csatornahálózat épült ki. A településen élők életét jelentősen befolyásolja a beruházás, a három községben egyáltalán nem volt csatorna, Kozármisleny pedig új lehetőségek kapujában áll.

A projekt Bogádon tartott zárórendezvényén Dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, a választókerület országgyűlési képviselője elmondta: az 1,1 milliárd forint összegű beruházás 85 százalékos Európai Uniós támogatással, valamint a Belügyminisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium önerőhöz való hozzájárulásával valósult meg. Hoppál Péter emlékeztetett arra: hosszú, küzdelmes időszak zárul a települések életében. A szennyvízhálózat korszerűsítésének társulási szintű megoldása 2010-ben vetődött fel, 2015-re a pontos előkészítés meghozta eredményét. Hangsúlyozta: a községek végre részesei lehetnek a Pécsett és térségében működő szennyvízelvezetési agglomerációnak.

Nagy Csaba, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke a szennyvízhálózat bővítésével kapcsolatban kiemelte, hogy a megyében nagy szükség van a hasonló célú együttműködésekre és fejlesztésekre, amelyek a magasabb infrastrukturális színvonal mellett a környezetvédelem területén is jelentős előrelépést hoznak.

„Négy Pécs környéki település összefogásával öt éve önkormányzati társulást hoztunk létre és eredménnyel fejezzük be a Kohéziós Alapból finanszírozott egymilliárd forintot meghaladó szennyvízberuházást” – mondta el a sajtótájékoztatóval egybekötött projektzáró rendezvényen Pfeffer József, a Bogád, Romonya, Nagykozár és Kozármisleny Önkormányzati Területfejlesztési Társulás elnöke. Közel 20 km gravitációs vezeték, több mint 5 km nyomóvezeték, több új közterületi átemelő és ezer fölötti házi bekötés létesült. A díjmegállapítással kapcsolatban a társulás felvette a kapcsolatot a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatallal, Pécs város szolgáltatójával pedig megkezdtük az üzemeltetési szerződés lényeges elemeinek meghatározását. A díj megállapítását követően üzemeltetési szerződést kötünk, a hálózatra való csatlakozás lehetőségéről önálló hirdetményben tájékoztatjuk a leendő fogyasztókat, addig az ingatlanok rákötése kifejezetten tilos.” – beszélt a további lépésekről a társulás elnöke.

A munkálatok tavaly júniusban kezdődtek el. Bogád, Romonya és Nagykozár nem rendelkezett kiépített csatornahálózattal, míg Kozármisleny csatornarendszere túlterhelt volt. A megoldást a községekben új hálózat építése, a kisvárosban új átemelő és nyomóvezeték kivitelezése és annak pécsi hálózatra való rákötése jelentette.


Sajtóközlemény pdf-ben >>

Fotógaléria - Projektzáró rendezvény június 12-én


 

 

2015. május 28.

Projektzáró rendezvény meghívója (2015. június 12.)


2015. május 18.

Hirdetmény (sajtónyilvános esemény meghívója, május 19.)


2015. április 24.

Hirdetmény (közvélemény-kutatás május 9-én)


2015. április 23.

Fotógaléria - Munkálatok Bogádon (2015. március-április)


Fotógaléria - Munkálatok Kozármislenyben (2015. március-április)


Fotógaléria - Munkálatok Nagykozáron (2015. március-április)


Fotógaléria - Munkálatok Romonyán (2015. március-április)


2015. április 13.

Lakossági értesítő Bogád és Romonya községben végzett útburkolat javításokról

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. várhatóan április 20-tól a hónap végéig Bogád és Romonya között nem a szennyvízberuházás helyreállításaként, hanem saját költségvetéséből útburkolat javítást végez.


2015. március 19.

Lakossági értesítő Bogád és Romonya községekben a beruházás előrehaladásáról

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton értesítjük, hogy Bogád és  Romonya településeken a szennyvízcsatorna-hálózat kivitelezését a Wolfbau Team Kft. (7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.) végzi.

A közműépítési munkavégzés 2015.03.19. és 2015.03.31. között az alábbi szakaszon történik:

Bogádon:
SZBO-1-0-0 szakaszon a Kossuth u. 13-27. sz. között,
SZBO-1-3-0 szakaszon a Rákóczi u. 1-6. sz. között,
ÁB közterületi átemelőnél, Kossuth u. 118. sz. előtt,
 
Romonyán:
SZRO-2-0-0 szakaszon a Petőfi u. 8-14 sz. között, Kossuth u. 25-3. sz. között,
SZRO-2-1-0 szakaszon a Jókai u. 10. sz-ig
ÁR közterületi átemelőnél, Rákóczi u. 3. sz. előtt,

Kérjük, hogy a tulajdonában lévő ingatlanon a szennyvíz- vezeték bekötésének helyét az Ön igényeinek megfelelően megjelölni szíveskedjen (kerítésen festékkel, odakötözött szalaggal, egyéb jól látható és egyértelmű módon), azt a helyszínen a műszaki előírások figyelembevétele mellett pontosítani fogjuk.

A munkálatok kivitelezésével kapcsolatos kérdéseikkel helyszíni vezetőnkhöz fordulhatnak.

Kiss Attila építésvezető telefonszáma: (30) 235 - 0703.

Az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, kellemetlenségekért előre is köszönjük megértésüket.

Tisztelettel:

Wolfbau Team Kft.
7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.
Tel: 72-515-290, Fax: 72-215-542


2015. március 16.

Lakossági értesítő nagykozári beruházás előrehaladásáról

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Cégünk, a Platina-Bau Zrt. konzorciumban végzi a kivitelezési munkálatokat a BTMP Kft-vel Nagykozár közigazgatási területén. A következő két hétben (2015. március 16-tól- március 29-ig) az alábbi utcákban fognak a kivitelezési munkálatok megkezdődni:

 • Kossuth Lajos utca (Sz-1-1-0 vezetékszakasz)
 • Ifjúság utca (Sz-1-6-1 vezetékszakasz)
 • Pécsi utca (Sz-1-6-0 vezetékszakasz)
 • Petőfi utca (Sz-1-1-1 és Sz-1-3-1 vezetékszakaszok)
 • Bogádi utca (Sz-1-3-0 vezetékszakasz)
 • Szövetkezet utca (közterületi átemelő)

Előre is elnézésüket kérjük az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel,

Szabó Attila
Műszaki igazgató
Platina-Bau Zrt.


2015. február 23.

Lakossági értesítő nagykozári beruházás előrehaladásáról

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Cégünk, a Platina-Bau Zrt. konzorciumban végzi a kivitelezési munkálatokat a BTMP Kft-vel Nagykozár közigazgatási területén. A következő két hétben (2015. február 23-tól- március 9-ig) az alábbi utcákban fognak a kivitelezési munkálatok megkezdődni:

 • Kossuth Lajos utca
 • Ifjúság utca
 • Pécsi utca
 • Petőfi utca
 • Bogádi utca
 • Szövetkezet utca

Előre is elnézésüket kérjük az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel,

Szabó Attila
Műszaki igazgató
Platina-Bau Zrt.


2015. január 16.

Lakossági értesítő nagykozári munkakezdésről

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Cégünk, a Platina-Bau Zrt. konzorciumban végzi a kivitelezési munkálatokat a BTMP Kft-vel Nagykozár közigazgatási területén. A következő két hétben (2015. január 19-től- február 1-ig) az alábbi utcákban fognak a kivitelezési munkálatok megkezdődni:

 • Kossuth Lajos utca
 • Ifjúság utca
 • Liget utca
 • Nyírfa utca
 • Bogádi utca
 • Jegenye utca

Előre is elnézésüket kérjük az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel,

Szabó Attila
Műszaki igazgató
Platina-Bau Zrt.


2015. január 14.

Lakossági értesítő romonyai munkakezdésről

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton értesítjük, hogy Romonya település szennyvízcsatorna-hálózat kivitelezését a Wolfbau Team Kft. (7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.) végzi.

A közműépítési munkákat 2015. január 12-től folytatjuk.

A következő építési terület: Romonya, Málnás-Szedres-Szőlő utcákban SZRO-5-0-0, SZRO-5-1-0 szakaszok.

Kérjük, hogy a tulajdonában lévő ingatlanon a szennyvíz- vezeték bekötésének helyét az Ön igényeinek megfelelően megjelölni szíveskedjen (kerítésen festékkel, odakötözött szalaggal, egyéb jól látható és egyértelmű módon), azt a helyszínen a műszaki előírások figyelembevétele mellett pontosítani fogjuk.

A munkálatok kivitelezésével kapcsolatos kérdéseikkel helyszíni vezetőnkhöz fordulhatnak.

Kiss Attila építésvezető telefonszáma: (30) 235 - 0703.

Az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, kellemetlenségekért előre is köszönjük megértésüket.

Tisztelettel:

Wolfbau Team Kft.
7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.
Tel: 72-515-290, Fax: 72-215-542


2015. január 14.

Lakossági értesítő bogádi munkakezdésről

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton értesítjük, hogy Bogád település szennyvízcsatorna-hálózat kivitelezését a Wolfbau Team Kft. (7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.) végzi.

A közműépítési munkákat 2015. január 12-től folytatjuk.

A következő építési terület: Bogád, Alsó-Venyet dűlő, 48-as, Csankóhegyi utcákban SZBO-4-0-0, 1-5-0, 1-1-0 szakaszok.

Kérjük, hogy a tulajdonában lévő ingatlanon a szennyvíz- vezeték bekötésének helyét az Ön igényeinek megfelelően megjelölni szíveskedjen (kerítésen festékkel, odakötözött szalaggal, egyéb jól látható és egyértelmű módon), azt a helyszínen a műszaki előírások figyelembevétele mellett pontosítani fogjuk.

A munkálatok kivitelezésével kapcsolatos kérdéseikkel helyszíni vezetőnkhöz fordulhatnak.

Kiss Attila építésvezető telefonszáma: (30) 235 - 0703.

Az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, kellemetlenségekért előre is köszönjük megértésüket.

Tisztelettel:

Wolfbau Team Kft.
7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.
Tel: 72-515-290, Fax: 72-215-542


2014. december 5.

Nagykozári munkálatokról lakossági értesítő

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Cégünk, a Platina-Bau Zrt. konzorciumban végzi a kivitelezési munkálatokat a BTMP Kft-vel Nagykozár közigazgatási területén. A következő héten (2014. december 17-ig) az alábbi utcákban fognak a kivitelezési munkálatok megkezdődni:

- Kossuth Lajos utca
- Nyírfa utca
- Akácfa utca
- Pécsi utca

Előre is elnézésüket kérjük az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel,

Szabó Attila
Műszaki igazgató
Platina-Bau Zrt.


Fotógaléria - Munkálatok Bogádon


Fotógaléria - Munkálatok Kozármislenyben


 Fotógaléria - Munkálatok Nagykozáron


Fotógaléria - Munkálatok Romonyán


2014. november 28.

Kozármislenyi munkálatokról lakossági értesítő

Tisztelt Lakók!

Cégünk, a Szedibau Építőipari Kft. végzi a tárgyi munka kivitelezését, melyet Kozármisleny közigazgatási területén kezdtünk el.

A munkálatok várhatóan  2014. november 20-tól 2015. január 14-ig szünetelnek.

Tisztelettel,

Szedibau Építőipari Kft.
E-mail: szedibau@gmail.com


2014. november 28.

Nagykozári munkálatokról lakossági értesítő

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Cégünk, a Platina-Bau Zrt. konzorciumban végzi a kivitelezési munkálatokat a BTMP Kft-vel Nagykozár közigazgatási területén. A következő héten (2014. november 7-ig) az alábbi utcákban fognak a kivitelezési munkálatok megkezdődni:

- Kossuth Lajos utca
- Nyírfa utca
- Rákóczi utca
- Pécsi utca

Előre is elnézésüket kérjük az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel,

Szabó Attila
Műszaki igazgató
Platina-Bau Zrt.


2014. október 22.

Nagykozári munkálatokról lakossági értesítő

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Cégünk, a Platina-Bau Zrt. konzorciumban végzi a kivitelezési munkálatokat a BTMP Kft-vel Nagykozár közigazgatási területén. A következő két hétben az alábbi utcákban fognak a kivitelezési munkálatok megkezdődni:

- Rákóczi utca alsó szakaszán
- Akácfa utcában
- Nyírfa utcában
- Pécsi utcában a Sport utcától Újhegy irányába
- Kossuth Lajos utcában
- Hajnal utcában (Hold utca és Pécsi utca közötti szakasz)

Előre is elnézésüket kérjük az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel,

Szabó Attila
Műszaki igazgató
Platina-Bau Zrt.

 


2014. október 22.

Kozármislenyi munkálatokról lakossági értesítő

Tisztelt Lakók!

Cégünk, a Szedibau Építőipari Kft. végzi a tárgyi munka kivitelezését, melyet Kozármisleny közigazgatási területén kezdtünk el.

A munkálatok megkezdése érinti a Kamilla utcai átemelő területét (játszótér), valamint a Margaréta utcai ingatlantulajdonosok, illetve lakók területét.

A kivitelezési munka gépi és kézi földmunkákkal, valamint a szennyvíz nyomóvezeték helyszínen való összehegesztésével kezdődött meg.

Az említett területeken a munkaárok visszatöltése, tömörítése és tereprendezése megtörtént

Az eddigi vezetékfektetés során már megépült cca. 1750 fm szennyvíz nyomóvezeték, Kozármisleny belterületén a kivitelezési munkálatok az új átemelő és a szerelvényakna építésével folytatódnak.

A magaslati pontokon megépült 2 db légtelenítő akna, itt a munka az aknák szerelvényezésével folytatódik.   

Tisztelettel,

Szedibau Építőipari Kft.
Fax: 69/357-066
E-mail: szedibau@gmail.com

 


2014. október 16.

Lakossági értesítő - Bogád

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton értesítjük, hogy Bogád település szennyvízcsatorna-hálózat kivitelezését a Wolfbau Team Kft. (7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.) végzi.

A közműépítési munkálatok miatt 2014. október 16-tól várhatóan 2014. október 23-ig a Zrínyi köz a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül.
 
A munkálatok kivitelezésével kapcsolatos kérdéseikkel helyszíni vezetőnkhöz fordulhatnak.

Kiss Attila építésvezető telefonszáma: (30) 235 - 0703.

A kellemetlenségekért előre is köszönjük megértésüket.

Tisztelettel:

Wolfbau Team Kft.
7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.
Tel: 72-515-290, Fax: 72-215-542


2014. szeptember 2.

Bogádi munkálatokról lakossági értesítő

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton értesítjük, hogy a következő két hétben (2014. szeptember 2-15 között) a Wolfbau Team Kft az alábbi szakaszokon tervezi a munkavégzést:
 
- SZBO 1-0-0 (Bogád, Kossuth utca) 32-es házszámtól 54-es házszámig gerincvezeték építése
- SZBO 1-8-0 (Bogád, Petőfi utca) jelenleg lefektetett csatorna nyomvonal helyreállítása
- SZBO 2-0-0 (Bogád, Kossuth utca) 108-as házszámtól 118-as házszámig gerincvezeték építése
 
A fentiek az időjárási és egyéb körülmények miatt változhatnak.

Előre is elnézésüket kérjük, az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel:

Wolfbau Team Kft.
7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.
Tel: 72-515-290, Fax: 72-215-542

 


2014. szeptember 2.

Kozármislenyi munkálatokról lakossági értesítő

Tisztelt Lakóközösség!
Tisztelt Lakók!

Cégünk a Szedibau Építőipari Kft. végzi a tárgyi munka kivitelezését, melyet Kozármisleny Közigazgatási területén kezdtünk el.

A munkálatok megkezdése érinti a Kamilla utcai átemelő területét (játszótér), valamint a Margaréta utcai ingatlan tulajdonosok illetve lakók területét.

A kivitelezési munka gépi és kézi földmunkákkal, valamint a szennyvíz-nyomó vezeték helyszínen való összehegesztésével kezdődött meg.

Az említett területeken a munkaárok visszatöltése, tömörítése megtörtént. Ezen területeken tereprendezési munkálatok vannak vissza, amit az időjárási viszonyok határoznak meg.  

A munkálatok a Liliom utcai keresztezések után szintén Kozármisleny Közigazgatási területén folytatódnak, de ezeken a területeken a kivitelezési munka nem érinti a lakosságot.

Tisztelettel:

Szedibau Építőipari Kft.
Fax: 69/357-066
E-mail: szedibau@gmail.com

 


2014. július 24.

Kozármisleny városában megkezdődtek a csatornahálózat kivitelezési munkái - lakossági értesítő

Tisztelt Lakóközösség!
Tisztelt Lakók!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kozármisleny, Kamilla utcában új átemelő és új szennyvíznyomó vezeték kiépítése, csatlakozás a Pécs város gravitációs csatorna rendszerére című projekt kivitelezését a Szedibau Építőipari Kft. (7751 Szederkény, Ifjúság u. 36.) végzi.

A kivitelezési munkákat 2014. július 28-án megkezdjük.

A kivitelezési munka első lépése a Kozármisleny Kamilla utcai szennyvízátemelő területét, illetve a Liliom utcai keresztezéseket és azok területeit érinti.

Amennyiben észrevételük vagy kérdésük van a kivitelezéssel kapcsolatban, kérem, jelezzék azt helyszíni vezetőnk felé:
Bedőcs Gábor építésvezető: 20/276-9933

A szennyvíznyomó vezeték kiépítése a lakosság kibővülése miatt vált elengedhetetlenné,  tehát a kivitelezés az Ön érdekében is történik.

Előre is elnézésüket kérjük az időközönként előforduló kellemetlenségekért!

Megértésüket előre is köszönjük!

Tisztelettel:

Szedibau Építőipari Kft.
Fax: 69/357-066
E-mail: szedibau@gmail.com

 


2014. július 7.

Romonyán megkezdődtek a csatornahálózat kivitelezési munkái - lakossági értesítő

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton értesítjük, hogy Romonya település szennyvízcsatorna-hálózat kivitelezését a Wolfbau Team Kft. (7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.) végzi.

A közműépítési munkákat 2014. július 07-én megkezdtük.

Az első építési terület: Romonya, Béke utca nagy szennyvízátemelőtől a Béke utca 21-ig, valamint Romonya, Rákóczi utca teljes hosszban.

Kérjük, hogy a tulajdonában lévő ingatlanon a szennyvíz- vezeték bekötésének helyét az Ön igényeinek megfelelően megjelölni szíveskedjen (kerítésen festékkel, odakötözött szalaggal, egyéb jól látható és egyértelmű módon), azt a helyszínen a műszaki előírások figyelembevétele mellett pontosítani fogjuk.

A munkálatok kivitelezésével kapcsolatos kérdéseikkel helyszíni vezetőnkhöz fordulhatnak.

Kiss Attila építésvezető telefonszáma: (30) 235 - 0703

A szennyvízcsatorna – építés kivitelezés az Ön érdekében a természet védelméért épül!

Előre is elnézésüket kérjük, az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!


Tisztelettel:

Wolfbau Team Kft.
7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.
Tel: 72-515-290, Fax: 72-215-542

 


2014. július 7.

Bogádon megkezdődtek a csatornahálózat kivitelezési munkái - lakossági értesítő

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton értesítjük, hogy Bogád település szennyvízcsatorna-hálózat kivitelezését a Wolfbau Team Kft. (7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.) végzi.

A közműépítési munkákat 2014. július 07-én megkezdtük.

Az első építési terület: Bogád-keleti szennyvízátemelőtől indulóan Bogád, Kossuth Lajos utca 2-től a Kossuth Lajos utca 32-ig.

Kérjük, hogy a tulajdonában lévő ingatlanon a szennyvíz- vezeték bekötésének helyét az Ön igényeinek megfelelően megjelölni szíveskedjen (kerítésen festékkel, odakötözött szalaggal, egyéb jól látható és egyértelmű módon), azt a helyszínen a műszaki előírások figyelembevétele mellett pontosítani fogjuk.

A munkálatok kivitelezésével kapcsolatos kérdéseikkel helyszíni vezetőnkhöz fordulhatnak.

Kiss Attila építésvezető telefonszáma: (30) 235 - 0703

A szennyvízcsatorna – építés kivitelezés az Ön érdekében a természet védelméért épül!

Előre is elnézésüket kérjük, az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel:

Wolfbau Team Kft.
7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.
Tel: 72-515-290, Fax: 72-215-542


2014. július 7.

Nagykozáron megkezdődtek a csatornahálózat kivitelezési munkái - lakossági értesítő

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Ezúton értesítjük, hogy Nagykozár település szennyvízcsatorna-hálózat kivitelezését a Platina-Bau Zrt. (7632 Pécs, Faiskola u. 3.) és a BTMP Kft. konzorciumban végzi.

Az Ifjúság utcában a szennyvízcsatorna építését 2014.07.09-étől kezdjük meg, a július 28-ai héten pedig a Jókai út kerül sorra. Annak érdekében, hogy a tulajdonában lévő ingatlanon a szennyvíz- vezeték bekötésének helye megfeleljen az Ön igényének, kérjük annak helyét megjelölni (kerítésen festékkel, odakötözött szalaggal, egyéb jól látható módon), hogy azt a helyszínen a műszaki előírások figyelembevétele mellett pontosíthassuk.

A munkálatok kivitelezésével kapcsolatos felelős vezetők: (helyszíni megbízott egyeztetők):

Szabó Ferenc - építésvezető    Tel.: 30-231-5810

irodai elérhetőség (Pécs)    Tel.: 72-510-094

A szennyvízcsatorna – építés kivitelezés az Ön érdekében a természet védelméért épül!

Előre is elnézésüket kérjük, az időközönként előforduló forgalomkorlátozásért, az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért!

Tisztelettel:

Szabó Attila
Műszaki igazgató
Platina-Bau Zrt.

 


2014. június 5.

Projektindító sajtóközlemény

NÉGY TELEPÜLÉS ÖSSZEFOGÁSA A MODERN SZENNYVÍZKEZELÉSÉRT
KEZDETÉT VETTE BOGÁD, ROMONYA, NAGYKOZÁR ÉS KOZÁRMISLENY SZENNYVÍZKEZELÉSÉNEK FEJLESZTÉSE

Bogád, Romonya, Nagykozár és Kozármisleny Önkormányzati Területfejlesztési Társulás a Környezet és Energia Operatív Program keretében benyújtott sikeres pályázatával 1.009.492.266 Ft támogatást nyert szennyvízkezelésének fejlesztésére. A kivitelezési szerződéseket május elején írták alá, a munkaterületeket átadták, a munkagépek felvonulásával pedig hamarosan kezdetét veszi a kivitelezés.

A Bogád, Romonya, Nagykozár és Kozármisleny Önkormányzati Területfejlesztési Társulás 2010 nyarán a Környezet és Energia Operatív Program keretében pályázatot nyújtott be szennyvízkezelés fejlesztésére. A Társulás a pályázattal 2012 nyarán 1.009.492.266 Ft támogatást nyert, 2012 novemberében támogatási szerződést írt alá. Az elnyert összeg a beruházás 1.187.637.960 forintos teljes összköltségének 85%-át fedezi. A fejlesztés az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Az önerő biztosítására három község - Bogád, Romonya, Nagykozár - 2013 tavaszán víziközmű társulatot hozott létre, míg Kozármislenyben a helyi önkormányzat saját forrásból nyújtja az önerőt. Az eredményes közbeszerzési eljárást követően az önkormányzati társulás és a kivitelezők képviselői 2014. május 6-án aláírták a vállalkozói szerződéseket. A munkaterületeket átadták, így a kivitelezési munkálatok még júniusban kezdetüket veszik.

Bogád, Romonya és Nagykozár nem rendelkezik kiépített csatornahálózattal, míg Kozármisleny csatornarendszere túlterhelt, ezért új nyomóvezeték építése és annak pécsi hálózatra való rákötése szükséges. A projekt célja olyan közös szennyvízcsatorna-hálózat létrehozása a Pécs térségében fekvő négy település és a város között, amely az európai uniós előírásokkal összhangban hosszú távon és agglomerációs szinten igyekszik megoldást nyújtani a folyékonyhulladék kezelésére.

„A Pécs térségében fekvő négy település közös szennyvízcsatorna-hálózatának fejlesztése kiemelten fontos feladat, a községek új hálózata, a kozármislenyi új nyomóvezeték új korszakot nyit a települések életében és közel másfél évtizedes tervünk válik valóra” – közölte a projekt június 5-ei nyitórendezvényén Pfeffer József, a BRNK ÖT Társulás elnöke, Bogád polgármestere. „Hosszú előkészítő szakaszt követően a kivitelezési munkák idén júniusban elkezdődnek, és várhatóan 2015 tavaszára befejeződnek, így a települések lakói már a jövő esztendőben élvezhetik a beruházás előnyeit” – tette hozzá a Társulás elnöke.

Sajtóközlemény pdf-ben >>

Fotógaléria - sajtónyilvános nyitórendezvény június 5-én


2014. május 20.

Meghívó a "BRNK szennyvízkezelésének fejlesztése" projekt nyitórendezvényére

Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny szennyvízkezelésének fejlesztése című projekt nyitórendezvényére a meghívót a MEGHÍVÓ szóra kattintva töltheti le: MEGHÍVÓ


2014. május 6.

„Vállalkozási szerződés keretén belül Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny szennyvízelvezető rendszerének komplett kivitelezési munkálatai a FIDIC piros könyv szerinti vállalkozási szerződés alapján és a KEOP-1.2.0/B/10-2010-0024 azonosító számú projekt támogatási szerződésében foglaltaknak megfelelően” című közbeszerzési eljárásban az eredményhirdetést követően 2014. május 6-án aláírta a Társulás minden érintett település vonatkozásában a Vállalkozási szerződéseket. A beruházás kivitelezése a munkaterületek májusi átadását követően megkezdődik.


2014. április 22.

A „Vállalkozási szerződés keretén belül Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny szennyvízelvezető rendszerének komplett kivitelezési munkálatai a FIDIC piros könyv szerinti vállalkozási szerződés alapján és a KEOP-1.2.0/B/10-2010-0024 azonosító számú projekt támogatási szerződésében foglaltaknak megfelelően” tárgyú közbeszerzési eljárásban a Társulási Tanács 2014. április 15-én kézhez vette a Miniszterelnökség Közbeszerzés Felügyeleti Főosztálya által kiállított szabályossági tanúsítványt, amely dokumentum birtokában 2014. április 16-án eredményt hirdetett az alábbiak szerint:

1.rész, Bogád-Romonya községek vonatkozásában a nyertes ajánlattevő:
Wolfbau Team Kft. (7630 Pécs, Kisbalokány dűlő 5.)

2.rész, Nagykozár község vonatkozásában nyertes ajánlattevő:
Platina-Bau Zrt. (7632 Pécs, Faiskola u. 3.) – BTMP Kft. (1211 Budapest, Terelő u. 3.) Közös Ajánlatottevők

3.rész, Kozármisleny város vonatkozásában nyertes ajánlattevő:
Szedibau Kft. (7751 Szederkény, Ifjúság u. 36.)


2014. március 19.

A „Vállalkozási szerződés keretén belül Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny szennyvízelvezető rendszerének komplett kivitelezési munkálatai a FIDIC piros könyv szerinti vállalkozási szerződés alapján és a KEOP-1.2.0/B/10-2010-0024 azonosító számú projekt támogatási szerződésében foglaltaknak megfelelően" című közbeszerzési eljárásban a Bíráló Bizottság 2014. március 7-én javaslatot tett a nyertes Ajánlattevőkre a beérkezett ajánlatok értékelését követően. Az eljárásban keletkezett dokumentumokat a 4/2011. (I.28.) Kormányrendelet 42. § (1) -(2) bekezdések szerint a Társulás 2014. március 10-én megküldte a Miniszterelnökség (Nemzeti Fejlesztési Ügynökség jogutódja) Közbeszerzési Felügyeleti Főosztálynak, és jelenleg várja, hogy az eredményhirdetéshez szükséges szabályossági tanúsítványt kiállítsák  a Társulás részére. Ennek a tanúsítványnak a birtokában hirdethet eredményt, vagyis hirdetheti ki a nyertes ajánlattevőket.


2014. február 6.

Tájékoztató a szennyvízberuházásról

A „Vállalkozási szerződés keretén belül Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny szennyvízelvezető rendszerének komplett kivitelezési munkálatai a FIDIC piros könyv szerinti vállalkozási szerződés alapján és a KEOP-1.2.0/B/10-2010-0024 azonosító számú projekt támogatási szerződésében foglaltaknak megfelelően" című közbeszerzési eljárásban 2014. január 31-én 10.00 órakor az ajánlattételi határidő lejárt és az ajánlatok bontása megtörtént.

A közbeszerzési eljárás folyamán az ajánlati felhívás 2013. december 2-ai megjelenésétől tizenegy vállalkozás kérte ki az ajánlati dokumentációt, ebből hat vállalkozás nyújtott be ajánlatot.

Az ajánlati dokumentáció vízjogi engedélyenként részajánlati körökre bontottan jelent meg:

1. rész: Bogád és Romonya községek szennyvízelvezetése

2. rész: Nagykozár község szennyvízelvezetése

3. rész: Kozármisleny város szennyvíz nyomóvezeték építése

Az első részre kettő, a második részre három vállalkozás tett ajánlatot, a harmadik részre öt vállalkozás nyújtotta be ajánlatát.

A következő két hétben az ajánlatokat a bíráló bizottság értékelni fogja, amennyiben szükséges hiánypótlásra hívja fel az ajánlattevőket. A hiánypótlások beérkezését követően a négy önkormányzat társulásának társulási tanácsa a bíráló bizottság javaslata alapján dönt a beérkezett ajánlatokról és eredményt hirdet. Amennyiben az eredményt jogorvoslat nélkül fogadják el az eljárásban résztvevők, 2014 márciusában megköthetőek a vállalkozási szerződések és még tavasszal minden településen megkezdődhetnek a munkálatok.


2013-12-17

Vállalkozási szerződés keretén belül Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny szennyvízelvezető rendszerének komplett kivitelezési munkálatai a FIDIC piros könyv szerinti vállalkozási szerződés alapján és a KEOP-1.2.0/B/10-2010-0024 azonosító számú projekt támogatási szerződésében foglaltaknak megfelelően” elnevezésű ajánlati felhívás ajánlattételi határideje módosításra került.

Az ajánlattételi határidő: 2014. január 31. 10 óra


2013-12-03

Megjelent a „Vállalkozási szerződés keretén belül Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny szennyvízelvezető rendszerének komplett kivitelezési munkálatai a FIDIC piros könyv szerinti vállalkozási szerződés alapján és a KEOP-1.2.0/B/10-2010-0024 azonosító számú projekt támogatási szerződésében foglaltaknak megfelelően” elnevezésű ajánlati felhívás a Közbeszerzési értesítő 2013/142. számában.

Az ajánlati felhívás az alábbi linken elérhető:
http://www.kozbeszerzes.hu/ertesito/megtekint/portal_21919_2013/

Az ajánlattételi határidő: 2013. december 19. 10.00 óra

További információ és a dokumentáció az alábbi kapcsolattartási ponton szerezhető be:
PRV Dunántúl Kft.
Cím: 7622 Pécs, Jogász u. 6. II. em. 5.
Kapcsolattartási pont: Moroné Lázár Zsófia
Telefon: +36 72 511 608 Fax: + 36 72 511 607 E-mail:

Támogatók
Széchenyi 2020
Kapcsolat

Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny Önkormányzati Területfejlesztési Társulás

7742 Bogád,
Kossuth Lajos u. 86.

Tel: +36 72/473-457
E-mail:

Töltés...